Julia Pell-Ilderton

Több, mint 5 éve ismerem Jánost és a legmesszemenőbben tudom javasolni vagy ajánlani. 3 lovunk és egy pónink van, akiknek az évek alatt számos problémájuk adódott. A pónink patairha-gyulladástól, a telivérünk balesetből származó súlyos sebesülésektől szenvedett, a hatalmas holland sportlovunknál (180 cm) pedig súlyos sántaság jelentkezett.

János minden esetben gyorsan és korrektül diagnosztizált, majd elmagyarázta nekünk és orvosolta problémákat. Nagyon nyugodt, kimért és magabiztos a lovak körül. Fantasztikus tudással rendelkezik a lovak megbetegedéseit tekintve, de ami a legfontosabb, hogy a legjobban tudja ezeket kezelni.

Julia Pell – Ilderton
Crabsfield Farm, UK

“I have know Janos in a professional capacity for over five years and cannot recommend or praise him highly enough.
We have 3 horses and a pony and over the years have encountered a range of problems, from laminitis in the pony to severe wounds caused by accident to our Thoroughbred and major lameness problems in our massive (18 hh) Dutch Warmblood. In every case Janos has been quick to correctly identify the problem, treat and advise. He has a very good, calm and reassuring manner around horses and a fantastic depth of knowledge of the variety of problems horses can encounter and, most importantly, the best way to treat them.”