dr. Spitzner Ádám

dr. Spitzner Ádám

Sportlógyógyász Kft.

1986.08.19-én születtem Nyíregyházán. 2012-ben végeztem a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. Az egyezem alatt mindig élénken érdeklődtem a sebészet iránt, ezért 2009-ben eredményesen vettem rész a kari Tudományos Diákköri Konferencián, amely után 2011-ben az Országos Orvosi Diákköri Konferencián is részt vettem. Még ebben az évben megkaptam a Karácsony János Állatsebészeti Ösztöndíjat.

A végzés után egy I. kerületi rendelőben kezdtem el dolgozni, majd az Állattenyésztési és Takarmányozási Kutatói Intézetben dolgoztam, mint tudományos segédmunkatárs.

Ezt követően a Palegeri Bt-nél kezdtem el lovakkal foglalkozni, amely szerelem lett első látásra. Az alapellátáson kívül, főleg a lófogáaszattal és a szaporodásbiológiában sikerült elmélyülnöm, de minden területen igyekeztem tágítani tudáspontomat.

2016 óta vagyok a Sportlógyógyász csapat tagja, ahol leginkább továbbra is a fogászatban és szaporodásbiológiában mélyültem el, de egyre inkább próbálom az ortopédiát és a sportlovak egyéb problémáinak orvoslását elsajátítani.