Rólunk

A Sportlógyógyász Kft. 2012 áprilisában alakult, mikor Dr. Kis János Krisztián lógyógyász szakállatorvos hazaköltözött Magyarországra, a PJ McMahon által vezetett, magas színvonalú és világszerte elismert Kings Park Equine Clinic-nél eltöltött 5 év után. Praxisunk jelenleg közép – magyarországi központtal kezdte meg teljesen mobil lógyógyászati szolgálatát.

A praxis elsősorban a sportlovakat érintő leggyakoribb probléma, a sántaság diagnosztizálására, gyógyítására és terápiájára fekteti a hangsúlyt. Kiemelt figyelmet fordítunk a teljesítménybeli problémák okainak feltárására és kiküszöbölésére.

Igyekszünk kivételesen magas színvonalú szolgáltatást nyújtani és kiemelkedő szerepet játszani a magyar lovas állatorvoslásban. Vállalkozásunk a józan ész és a gyakorlatiasság elvét követi. Hiszünk abban, hogy az odafigyelés, a lovak jóléte és teljesítménybeli javulása elégedett tulajdonosokat és vállalkozásunk sikerét eredményezi.

A jelenleg elérhető legmodernebb diagnosztikai eszközökkel felszerelt állatorvosi szolgálatunk, sok éves lovas állatorvosi tapasztalattal rendelkezik, így minden ló és tulajdonos igényét képes kielégíteni. Olyan módszereket és terápiákat alkalmazunk, ahol a maximális eredményt és a maximális kockázatot tartjuk szem előtt. Állatorvosi praxisunk  folyamatos megújulásra és fejlődésre törekszik.

Nagy örömmel hoztuk létre ezt a honlapot. Kérjük bátran informálódjanak rajta, ismerkedjenek szolgáltatásainkkal. Ha kérdése van, kérjük írjon kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségünkre. Ha időpontot szeretne egyeztetni, kérjük hívja az alábbi telefonszámot: +36 30/ 90 – 81-904