Impresszum

Jogi nyilatkozat

Jelen weboldal oldal üzemeltetője a Sportlógyógyász Kft.  6765 Csengele, Tanya 37. www.sportlogyogyasz.hu

A www.sportlogyogyasz.hu  teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a mindenkori és korábbi hírlevél sorozatokat és a letölthető cikkeket a Sportlógyógyász Kft. tulajdonát képezik.
A weboldalak mindennemű tartalmának engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos. Továbbközlése a Sportlógyógyász Kft. engedélye nélkül szintén tilos.
A weboldal tartalma a szerző neve [Dr. Kis János Krisztián] és a forrás [www.210.hu] megjelölésével, működő link formájában, a szerző írásbeli hozzájárulásával felhasználható.

Feliratkozási feltételek

A www.sportlogyogyasz.hu weboldalon kezdeményezett feliratkozás vagy egyéb űrlap kitöltése  a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti. Azaz a blogértesítő és/vagy a hírlevél feliratkozással a felhasználó kijelenti, hogy az általa megadott e-mail cím céges használatú, lévén, hogy weboldalunk információi csak cégeknek szólnak és kizárólag ilyen érdeklődésre tarthatnak számot.

A feliratkozással a felhasználó kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy a fenti weboldalakat üzemeltető Sportlógyógyász Kft-től, elektronikus vagy postai levelet, rövid szöveges üzenetet (SMS) fogadjon, amelyek bizonyos esetekben a Sportlógyógyász Kft-nek és alkalmankét üzleti partnereinek termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetést is tartalmazhatnak.

A nem létező e-mail címmel, a hírlevél gyűjtő típusú e-mail címmel, és a nem teljes, valótlan adatokkal feliratkozást kezdeményező felhasználókat figyelmeztetés nélkül töröljük az adatbázisból és kizárjuk a Sportlógyógyász Kft. hírlevél olvasóinak köréből.

Adatkezelés

A feliratkozás önkéntes. A feliratkozás dupla megerősítéses rendszerrel történik, azaz amíg a feliratkozás kezdeményezésekor megadott e-mail címre elküldött úgynevezett visszaigazoló linkre nem kattint rá a felhasználó addig semmilyen megadott adatát nem tároljuk és nem kezeljük.

A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik általunk küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással. Az adatmódosítás a felhasználó által eszközölhető, minden kiküldött levélben található adatmódosítás link segítségével. Az adatmódosító linkre kattintva a felhasználó külön kérelem nélkül is tájékoztatást kaphat a róla nyilvántartott személyes adatokról.

A feliratkozáskor bekért és kezelt adatok köre: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, IP cím, a feliratkozás időpontja, a cég neve és címe és a feliratkozó szerepe a cégben. A megrendeléskor kezelt adatok köre a fentieken kívül: szállítási cím, kapcsolattartó telefonszáma. Az adatokat hírlevél, blogértesítő küldésére, saját illetve esetekként partnercégeink hirdetéseinek küldésére használjuk.

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a weboldal üzemeltetője felelősséget nem vállal, azokat nem minden esetben ellenőrzi.